Akadálymentesített ügyintézés

Akadálymentesített ügyintézés

Ügyfélfogadás

Hétfői munkanapokon: 9:00 – 13:00, kivéve a Budapesti Váci úti Irodánkat, ahol hétfő, kedd, csütörtöki munkanapokon 08.00 - 16.30, szerdai munkanapokon 08.00 - 18.00 és péntekentként 08.00 - 16.00 között várjuk ügyfeleinket.

 

Pénztári nyitva tartás

Ügyfélfogadási időben fogadjuk ügyfeleink befizetéseit.

 

Tisztelt Ügyfeleink!

A Cofidis Magyarországi Fiótelepe (továbbiakban: Cofidis) törekszik arra, hogy a társadalomban fogyatékkal élő csoportok a fogyatékossággal nem érintett ügyfelekkel azonos minőségű, de a speciális igényeikhez igazodó szolgáltatásban részesülhessenek a Cofidis részéről, függetlenül fogyatékosságuk jellegétől. A fogyatékos ügyfelek számának és igényeinek minél teljesebb kielégítésének érdekében a Cofidis több, a szolgáltatási térképen (az oldal alján) jelzett Irodájánál biztosítja, hogy azok a mozgáskorlátozott személyek részére kerekesszékkel, valamint más segédeszközzel is akadálymentesen megközelíthetőek legyenek.

A Cofidis továbbá valamennyi Irodájában lehetőséget biztosít arra, hogy a látássérült ügyfelek vakvezető kutyával együtt közlekedhessenek; hallássérült ügyfeleink részére pedig biztosítjuk, hogy előre rögzített időpontban, az általuk közreműködésre felkért jelnyelvi tolmáccsal együtt jelenhessenek meg a Irodáinkban. A Cofidis munkaszervezetének kialakítása során törekedett arra, hogy a fogyatékos ügyfelekkel való kommunikációban, a számukra szükséges speciális segítség biztosításában és az általuk igénybe vehető szolgáltatási módok használatában jártas, tapasztalt munkavállalók járjanak el. A Cofidis biztosítja továbbá, hogy a fogyatékkal élő ügyfelek és leendő ügyfelek jognyilatkozatai – a vonatkozó jogszabályi rendelkezésekkel összhangban - olyan módon kerüljenek megtételre, hogy azok érvényessége, szabályszerűsége tekintetében ne merüljön fel kétség.